Vår butikkhistorie startet i Tønsberg i 2001 hvor vi delte lokale med Blomsterbua, en blomsterbutikk drevet av Jørund med familie.. Etter hvert som vi fikk flere og flere kunder og større behov for plass har vi jobbet oss gjennom to butikklokaler i Horten før vi i 2016 flyttet butikken til Drammen sentrum. Høsten 2023 så flyttet vi til Havnegata 106 rett utenfor sentrum av Drammen. for å få bedre adkomst- og parkeringsmuligheter for våre kunder.
Vi som driver butikken er aktive modelljernbanebyggere og ønsker å skape en uformell arena hvor entusiaster kan treffes og utveksle erfaringer. Hos oss skal du ikke få noen moderne og upersonlig kjøpesenterfølelse, men lune omgivelser, gode råd og en hyggelig prat med på veien. Bildene under viser noe av det vi har å by på i vår butikk. Vil du oppleve alt vi kan by på må du avlegge oss et besøk. Velkommen skal du være !
Kommer du med bil finner du parkeringsplasser på begge sidene av gaten utenfor vår butikk. Kommer du med tog til Drammen benytter du bussrute 4 eller 91 som stopper 100 meter fra vår butikk. Du kan og bruke rute 5 som stopper et par hundre meter fra vår butikk.